Brussaard wordt Edgar

Bereik uw volle potentieel met Edgar

Elke hooggeplaatste business professional heeft doorheen de werkdag momenten nodig om tijd voor zichzelf te nemen. Want enkel wanneer u broodnodige rustpauzes creëert tussen high performance gelegenheden door, kan u optimaal presteren. Met de hulp van een privé-chauffeur van Edgar, spendeert u uw energie enkel aan de momenten waar u écht meerwaarde moet bieden.

Vertel mij meer

Vacatures

Heeft u een vacature voor directiechauffeur beschikbaar? Deze wilt u uiteraard discreet en effectief invullen met de best mogelijke directiechauffeur. Graag helpen wij u met het vinden van deze kandidaat. Brussaard beschikt over een breed wervingskanaal en heeft ruim twintig jaar ervaring in werving, selectie en opleiding van directiechauffeurs.

Werken als chauffeur bij Brussaard

Wilt u graag aan de slag als directiechauffeur bij Brussaard dan kunt u altijd een email sturen naar info@brussaard.be met uw gegevens en een pasfoto. Wij nemen u dan op in ons bestand zodat wij u in de toekomst kunnen contacteren voor een passende vacature.

Vacature Brussel

Per direct is Brussaard Chauffeursdiensten tevens op zoek naar een ervaren directiechauffeur in Brussel of de directe omgeving, dit voor minimaal 30u per week. Beschikt u over voldoende, aantoonbare, werkervaring en wenst u graag voor een divers cliënteel te werken door de Benelux en Duitsland?

Reageer dan via email: info@brussaard.be en stuur uw CV door.

Wenst u in de toekomst op de hoogte te blijven dan kunt u ons altijd een email sturen met uw gegevens. Kandidaten dienen te beschikken over aantoonbare ervaring, eigen vervoer alsmede in weekeinden beschikbaar te zijn om te werken.

U dient minimaal Nederlands en Engels te spreken, Frans en Duits zijn een voordeel. Tevens bent u bekend met het wegennet van de Benelux.

U kunt uw CV sturen per email (info@brussaard.be) of per post:

Brussaard Chauffeursdiensten
Uitbreidingsstraat 84/3
2600 Antwerpen Berchem


< Ga terug naar Werving & selectie

Meer weten, persoonlijk contact of direct een offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over (de werkwijze) van huuruwchauffeur.be? Download dan het informatiepakket, vrijblijvend.