Bruseco opleiding directiechauffeur

Vak-opleiding tot directiechauffeur

Bruseco biedt sinds 2001 praktijkgerichte opleidingen voor directiechauffeurs aan. Indien u uitkijkt naar een carrière als directiechauffeur of  VIP-chauffeur, bent u bij de Bruseco opleiding directiechauffeur aan het juiste adres. Wij helpen u om op een hoger niveau te kunnen functioneren binnen deze branche. Bruseco Directiechauffeur Opleidingen worden gegeven in België, Nederland en Duitsland.

Naast de officieel gecertificeerde opleidingen voor directiechauffeurs biedt Bruseco ook vacatures aan afkomstig uit ons uitgebreide netwerk in België, Nederland en Duitsland.

Samen met specialisten vanuit de praktijk houdt Bruseco zich continu bezig met het ontwikkelen van trainingsmaterialen en praktijkverrichtingen. Deze worden afgestemd op de hoogte van het verlangde service- en veiligheidsniveau. Hierbij wordt gebruik gemaakt van waardevolle contacten op ministerieel niveau. De opleiding voor VIP-chauffeurs worden zowel op de openbare weg als op besloten circuits gegeven. Klik hier voor een impressie van onze opleidingen.

Directiechauffeur opleiding op maat

Bruseco traint met twee kandidaten op één instructeur, waardoor u verzekerd bent van optimale aandacht en begeleiding. Directiechauffeurs die doorgroeien naar een zwaardere functie in de top van het bedrijfsleven of ministeries worden door Bruseco, en haar specialistische partners op het gebied van beveiliging, getraind om correct te reageren op specifieke situaties en gebeurtenissen.

Het opleidingsprogramma van Bruseco leert u geen trucjes, maar zorgt voor een permanente verbetering van uw houding en vaardigheden. Voordat u de opleiding tot directiechauffeur begint willen wij u beter leren kennen. Hierdoor  kunnen wij uw sterke punten optimaal trainen en uw zwakke punten versterken. U neemt eerst deel aan de Bruseco Monitor. Dit unieke assessment vormt voor uw trainer een stevig fundament om u effectief en efficiënt te trainen en voor te bereiden op het examen directiechauffeur.

Lees hier hoe kandidaten de Bruseco Opleiding Directiechauffeur hebben ervaren!

Alle informatie over de Bruseco opleidingen vindt u terug op de website: www.bruseco.be


< Ga terug naar Werving & selectie

Meer weten, persoonlijk contact of direct een offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over (de werkwijze) van huuruwchauffeur.be? Download dan het informatiepakket, vrijblijvend.