Sociale projecten

Brussaard steunt kansloze kinderen

De organisatie Orange babies ontvangt wederom een donatie voor haar kinderprojecten via Brussaard. “Orange Babies is een kleinschalige stichting die zich richt op babies en kinderen in Afrika, waarvan de ouders aids hebben. Deze kinderen zijn hierdoor vaak kansloos in die maatschappij, waardoor ze geen mooie toekomst hebben”. Samen met de Dorpskerk in Maarssen is het afgelopen jaar ruim € 4000,- opgehaald. Brussaard verhoogt deze bijdrage naar € 10.000,-.

“Economische recessie of niet, deze kinderen kunnen alle hulp goed gebruiken”, aldus Paul Brussaard. “Ik ben vorig jaar zelf bij dit project langs geweest om te kijken of we dit wilden ondersteunen. Het heeft me bijzonder aangesproken. Kinderen die soms zelf ook geïnfecteerd zijn en hun ouders zijn kwijt geraakt krijgen via Orange Babies weer een thuis. En door kleine stapjes kan vaak de overdracht van het aidsvirus van zwangere moeders naar hun kind voorkomen worden. Daarom ondersteunen we de projecten van Orange Babies van harte”. Meer informatie over de projecten van Orange Babies vindt u op hun website.

Brussaard parkeert goede doel

Onlangs heeft Brussaard een bijdrage mogen leveren aan het SHE Dance Gala waarbij € 200.000 is opgehaald voor Pink Ribbon. Dit goede doel heeft de focus op vrouwen en borstkanker. Het evenement, waarvoor veel vip’s naar het Kurhaus in Scheveningen waren gekomen, was een groot succes. “Brussaard is hofleverancier bij diverse toplocaties voor valet-parking en staat achter de doelstellingen van Pink Ribbon”, licht Jesse van Loon van het Service Center toe. “Wij waren daarom ook heel trots om onze bijdrage te mogen leveren aan dit sponsorgala voor Pink Ribbon afgelopen zaterdag en zondag. De gasten hoefden zelf geen auto te parkeren of op te halen. Dat werd namelijk allemaal geregeld door de valets van Brussaard”.

Brussaard verzorgt Valet Parking bij jaarlijkse KNRM gala

Het vijfde Reddersgala van de Koninklijke Nederlandse Reddingsmaatschappij werd dit jaar op 9 november gevierd in het Kurhaus in Scheveningen. Het werd een stijlvol feest waarbij door de organisatie werkelijk aan alles is gedacht. De komst van de ruim 350 gasten werd ook dit jaar door de medewerkers van Brussaard in goede banen geleid.
Brussaard zorgt regelmatig voor de valet parking en logistieke ondersteuning bij evenementen in het Kurhaus en heeft ook al vaker meegewerkt aan het gala van de KNRM. Al met al is ook dit jaar het Reddersgala een groot succes geworden.


< Ga terug naar Over ons

Meer weten, persoonlijk contact of direct een offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over (de werkwijze) van huuruwchauffeur.be? Download dan het informatiepakket, vrijblijvend.