Brussaard wordt Edgar

Bereik uw volle potentieel met Edgar

Elke hooggeplaatste business professional heeft doorheen de werkdag momenten nodig om tijd voor zichzelf te nemen. Want enkel wanneer u broodnodige rustpauzes creëert tussen high performance gelegenheden door, kan u optimaal presteren. Met de hulp van een privé-chauffeur van Edgar, spendeert u uw energie enkel aan de momenten waar u écht meerwaarde moet bieden.

Vertel mij meer

Nieuws

BMW Training voor chauffeurs Brussaard

Afgelopen zaterdag 10 juni 2017 zijn een aantal chauffeurs van Brussaard op uitnodiging van BMW Belux een dag gaan trainen op het militair vliegveld van Zutendaal nabij Genk.

Onder begeleiding van Danny Janssen en collega’s werden de chauffeurs getraind in het maken van een noodstop, uitwijken bij hoge snelheid en slalom op hoge snelheid. Dit allemaal met verschillende uitvoeringen van de BMW 7 en nieuwe 5 reeks.

Brussaard levert chauffeurs voor Zoute Grand Prix 2016

Tijdens het weekeinde van 8 en 9 oktober 2016 hebben de chauffeurs van Brussaard, samen met enkele collega’s van andere automerken, in samenwerking met Mercedes Benz België de shuttle service verzorgt tussen de parkeergarage en de Royal Zoute Golf Club. Met enkele van de topversies uit het luxe gamma van Mercedes Benz werden de genodigden op een passende wijze van en naar het Gala Diner gebracht. Wederom een groot succes. Zien wij u in 2017?

Voor meer informatie: (http://www.zoutegrandprix.be/nl)

Chauffeur nu ook mét auto

Brussaard doet het eigenlijk al jaren, maar nu wordt het een structureel onderdeel van betekenis binnen haar chauffeurspakket: het verzorgen van een chauffeur met auto. Dit is een strategische stap die u als opdrachtgever de mogelijkheid biedt om voortaan ook een chauffeur met auto via Brussaard te regelen. Alle zakelijke mobiliteit gaat via één factuur en via één telefoonnummer, en dat tegen een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding, in Nederland, België en Duitsland.

Deze service van Brussaard onderscheidt zich duidelijk van het gebruik van een standaard taxi. Met goed opgeleide directiechauffeurs en een uitgebreid nieuw wagenpark, kunt u het vervoer van uw belangrijke delegaties met vertrouwen aan onze planning uitbesteden

“In België, Nederland en Duitsland levert Brussaard goed opgeleide directiechauffeurs met een tip top voertuig. Dit netwerk is opgezet vanuit onze opleidingsdochter Bruseco. U krijgt dus de beste directiechauffeurs op lokaal niveau”.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Expertise voor premium service

Bruseco is blij met het aantrekken van Randy Vaasen als Executive Security Partner. Ook u kunt rekenen op zijn specialisme. Randy Vaasen heeft in het verleden bij de politie als docent specialistische rijopleiding gewerkt en heeft vier jaar les gegeven aan de Politieacademie. Als specialist in alle veiligheidsaspecten rondom het voertuig van de klant, behandelt Randy de aanvragen die te maken hebben met directiechauffeurs die rekening dienen te houden met extra veiligheidsaspecten.

“Brussaard rijdt van oudsher voor grote internationale ondernemingen en mensen met een bijzondere opdracht. Dit vraagt om hoog gekwalificeerde directiechauffeurs, met een specialistische bagage op het terrein van veiligheid. Hier past security awareness bij, zoals wij dat noemen. Voor die categorie opdrachtgevers ga ik aan de slag voor Brussaard. Daarnaast word ik vanuit die rol verantwoordelijk voor de hoogwaardige opleidingen van Bruseco. Die sluiten namelijk altijd aan bij de praktijk. Daar staat Bruseco bekend om,” aldus Randy Vaasen. “Het voordeel van Brussaard is dat zij een eigen opleidingsinstituut in huis heeft. Mijn missie is de disciplines van beide ondernemingen aan elkaar te verbinden, zodat u hier als opdrachtgever direct baat bij heeft. Voor elke categorie directiechauffeurs (werving, selectie, detachering) kunt u nu bij één partij terecht.

Brussaard in De Standaard Magazine

Nergens heen moeten is een grote luxe, maar overal worden heengebracht is ook niet slecht. Ocharm de hoge piet met de dure kar in de file! Het is me een raadsel waarom niemand ooit een Micra least mét chauffeur. Desalniettemin brengt die van mij een BMW7 mee, met portieren die dichtgaan als keukenkastjes, zo zacht. Door An Olaerts.

Het gehele artikel kunt u hier lezen.


< Ga terug naar Over ons

Meer weten, persoonlijk contact of direct een offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over (de werkwijze) van huuruwchauffeur.be? Download dan het informatiepakket, vrijblijvend.