Brussaard wordt Edgar

Bereik uw volle potentieel met Edgar

Elke hooggeplaatste business professional heeft doorheen de werkdag momenten nodig om tijd voor zichzelf te nemen. Want enkel wanneer u broodnodige rustpauzes creëert tussen high performance gelegenheden door, kan u optimaal presteren. Met de hulp van een privé-chauffeur van Edgar, spendeert u uw energie enkel aan de momenten waar u écht meerwaarde moet bieden.

Vertel mij meer

Over ons

Brussaard Company Group

Brussaard Chauffeursdiensten is sinds 1990 actief als een van de grootste leveranciers van directiechauffeurs in België en Nederland. Paul Brussaard richtte in 1990 zijn bedrijf Brussaard Chauffeursdiensten op. Het bedrijf staat bekend om haar goede service, de correcte chauffeurs en de zorgvuldige organisatie van het vervoer rondom evenementen. De explosieve groei van het bedrijf en de vraag vanuit de markt maakte het noodzakelijk te zoeken naar vestigingen in de Benelux. Mede door deze groei zijn er in de loop der jaren in totaal 15 bedrijven overgenomen door de Brussaard Company Group.

Brussaard Chauffeursdiensten België NV

Als gevolg van de snelle groei werd in 2008 Koral Mobility benaderd voor een intensieve samenwerking. Deze samenwerking betrof de chauffeursdiensten en opleidingen in België. In mei 2009 is besloten deze samenwerking verder te zetten onder dezelfde naam: Brussaard Chauffeursdiensten België NV. Dit vergroot tevens de bekendheid en merknaam door de gehele Benelux.

Brussaard Chauffeursdiensten maakt onderdeel uit van de Brussaard Company Group, die bestaat uit de volgende bedrijven:

  • Brussaard Chauffeursdiensten, levert directiechauffeurs in heel België & Nederland en verzorgt met haar afdeling Vervoersregie bovendien de logistieke organisatie bij evenementen in België en Nederland.
  • Bruseco, Vakopleidingsinstituut voor directiechauffeurs. Gevestigd in België, Nederland, en Duitsland.

Meer weten, persoonlijk contact of direct een offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over (de werkwijze) van huuruwchauffeur.be? Download dan het informatiepakket, vrijblijvend.