Brussaard wordt Edgar

Bereik uw volle potentieel met Edgar

Elke hooggeplaatste business professional heeft doorheen de werkdag momenten nodig om tijd voor zichzelf te nemen. Want enkel wanneer u broodnodige rustpauzes creëert tussen high performance gelegenheden door, kan u optimaal presteren. Met de hulp van een privé-chauffeur van Edgar, spendeert u uw energie enkel aan de momenten waar u écht meerwaarde moet bieden.

Vertel mij meer

Wagen met chauffeur

VIP en Delegatie vervoer

Sinds twintig jaar organiseert Brussaard kleinschalig en grootschalig VIP en delegatie vervoer voor haar opdrachtgevers. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan gepast vervoer voor buitenlandse delegaties die u in luxe wilt vervoeren of (grote) groepen VIP’s die graag van een limousine voorzien willen zijn. Daarnaast kunnen wij ook kunnen zorgen voor zowel een privéchauffeur zonder auto, als voor een compleet verzorgde limousine met professionele chauffeur. Bovendien zorgt Brussaard voor de inkoop, begeleiding en uitvoering van het luxe personenvervoer voor diverse klein- en grootschalige evenementen. Omdat Brussaard staat voor hoogwaardig personenvervoer, zullen uw gasten altijd comfortabel en discreet vervoerd worden.

Bij Brussaard zijn we altijd op de hoogte van de gehele aanbiedersmarkt van limousine services in België, Nederland en Duitsland. Wij weten dus exact wie gecertificeerd is en wie niet. Daarmee garanderen wij optimale kwaliteit en professionaliteit van uw vervoer. Brussaard bewaakt deze kwaliteit voortdurend om de beste service en vervoer te kunnen waarmaken.

VIP en delegatie vervoer van Brussaard biedt u:

  • Toplimousines beschikbaar in België, Nederlanden Duitsland
  • Gecertificeerde directiechauffeur (CCV D en DEKRA D1)
  • Voor 1 tot 1000 personen; Brussaard neemt de zorgen van u over
  • Verzekerd van topkwaliteit van toeleveranciers door permanente audit
  • Toezicht op uitvoering en coördinatie geregeld
  • U heeft één aanspreekpunt voor alle logistieke vraagstukken

Neemt u gerust contact op met ons Service Center voor een afspraak: 03 – 666 01 78.


< Ga terug naar Chauffeursdiensten

Meer weten, persoonlijk contact of direct een offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over (de werkwijze) van huuruwchauffeur.be? Download dan het informatiepakket, vrijblijvend.