Nieuws

Brussaard levert chauffeurs voor Zoute Grand Prix 2016

Tijdens het weekend van 8 en 9 oktober 2016 verzorgden de chauffeurs van Brussaard, samen met collega’s van andere automerken en Mercedes Benz België de shuttledienst tussen de parkeergarage en de Royal Zoute Golf Club. De genodigden werden met enkele van de topmodellen uit het luxegamma van Mercedes Benz op gepaste wijze van en naar het Gala Diner gebracht. Opnieuw een groot succes. Zien wij u in 2017 terug?

Voor meer informatie: (http://www.zoutegrandprix.be/nl)

Chauffeur nu ook mét auto

Brussaard doet het eigenlijk al jaren, maar nu wordt het een belangrijk structureel onderdeel binnen zijn chauffeurspakket: het verzorgen van een chauffeur mét auto. Deze strategische stap biedt u als opdrachtgever de mogelijkheid om voortaan via Brussaard ook een auto met chauffeur te regelen. Alle zakelijke mobiliteit verloopt via één factuur en één telefoonnummer, en dat tegen een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, zowel in Nederland, België als Duitsland.

Deze service van Brussaard onderscheidt zich duidelijk van een standaardtaxi. Met goed opgeleide directiechauffeurs en een uitgebreid nieuw wagenpark kunt u het vervoer van uw belangrijke delegaties in het volste vertrouwen aan onze planning uitbesteden.
“In België, Nederland en Duitsland levert Brussaard goed opgeleide directiechauffeurs met een voertuig dat tiptop in orde is. Dit netwerk is opgezet vanuit onze opleidingsdochter Bruseco. U krijgt dus de beste directiechauffeurs op lokaal niveau.”

Neem contact op met ons voor meer informatie.

Expertise voor premium service

Bruseco is verheugd met de aanwerving van Randy Vaasen als Executive Security Partner. Ook u kunt rekenen op zijn vakkundigheid. Randy Vaasen werkte bij de politie als docent gespecialiseerde rijvaardigheidstraining en gaf vier jaar les aan de Politieacademie. Als specialist in alles wat de veiligheidsaspecten rondom het voertuig van de klant betreft, behandelt Randy aanvragen voor directiechauffeurs die rekening moeten houden met extra veiligheidsmaatregelen.

“Brussaard rijdt van oudsher voor grote internationale ondernemingen en mensen met een bijzondere opdracht. Dit vraagt om hooggekwalificeerde directiechauffeurs met een gespecialiseerde kennis op het vlak van veiligheid. Hiertoe behoort security awareness, zoals wij dat noemen. Voor deze categorie opdrachtgevers ga ik bij Brussaard aan de slag. Daarnaast word ik vanuit die rol verantwoordelijk voor de hoogwaardige opleidingen van Bruseco. Die sluiten namelijk altijd aan bij de praktijk. Bruseco staat hierom bekend,” aldus Randy Vaasen. “Het voordeel van Brussaard is dat het over een eigen opleidingsinstituut beschikt. Mijn missie is de disciplines van beide ondernemingen met elkaar te verbinden, zodat u hier als opdrachtgever rechtstreeks baat bij heeft. Voor elke categorie directiechauffeurs (werving, selectie, detachering) kunt u nu bij één partner terecht.

Brussaard in De Standaard Magazine

Nergens heen moeten is een grote luxe, maar overal worden heengebracht is ook niet slecht. Ocharm de hoge piet met de dure kar in de file! Het is me een raadsel waarom niemand ooit een Micra leaset mét chauffeur. Desalniettemin brengt die van mij een BMW7 mee, met portieren die dichtgaan als keukenkastjes, zo zacht. Door An Olaerts.

Het volledige artikel kunt u hier lezen.


< Terugkeren naar Over ons

Meer weten, persoonlijk contact of rechtstreeks een offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over (de werkwijze) van huuruwchauffeur.be? Download dan vrijblijvend het informatiepakket.