Over ons

Brussaard Company Group

Brussaard Chauffeursdiensten is sinds 1990 actief als een van de grootste leveranciers van directiechauffeurs in België en Nederland. Paul Brussaard richtte in 1990 zijn bedrijf Brussaard Chauffeursdiensten op. Het bedrijf staat bekend om zijn goede service, correcte chauffeurs en de zorgvuldige organisatie van evenementenvervoer. Door de explosieve groei en de groeiende vraag moest het bedrijf op zoek naar vestigingen in heel de Benelux. In de loop der jaren werden in totaal 15 bedrijven overgenomen.

Brussaard Chauffeursdiensten België NV

In 2008 werd Koral Mobility in België benaderd voor een intensieve samenwerking op het gebied van chauffeursdiensten en opleidingen in België. In mei 2009 werd besloten deze samenwerking verder te zetten onder dezelfde naam: Brussaard Chauffeursdiensten België NV. Dit vergroot tevens de bekendheid en merknaam in heel de Benelux.

Brussaard Chauffeursdiensten maakt onderdeel uit van de Brussaard Company Group. De Brussaard Company Group bestaat uit de volgende bedrijven:

  • Brussaard Chauffeursdiensten, levert directiechauffeurs in heel België en Nederland en verzorgt met haar afdeling Vervoersregie de logistieke organisatie van evenementen in België en Nederland.
  • Bruseco, Vakopleidingsinstituut voor directiechauffeurs. Gevestigd in België, Nederland, en Duitsland.

Meer weten, persoonlijk contact of rechtstreeks een offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over (de werkwijze) van huuruwchauffeur.be? Download dan vrijblijvend het informatiepakket.